Een goede klik

Ik werk uitsluitend in een één op één setting. Dus al mijn aandacht gaat uit naar de betreffende leerling. Uitgangspunt is dan ook dat er sprake is van een goede klik tussen de leerling en mij. De leerling moet zich op zijn gemak voelen en er moet gewerkt kunnen worden in een ontspannen sfeer.
Ik heb een werkruimte aan huis en verder begeleid ik ook leerlingen op mijn schoollocatie in Grave. Begeleiding bij de leerling thuis is ook mogelijk. Het voordeel hiervan is dat de leerling kan functioneren in zijn eigen, vertrouwde omgeving.

Intakegesprek

Sommige leerlingen hebben behoefte aan huiswerkbegeleiding en andere hebben genoeg aan bijles voor een bepaald vak. Heel vaak bestaat er behoefte aan een combinatie van huiswerkbegeleiding en bijles. In een intakegesprek probeer ik zo zorgvuldig mogelijk de specifieke behoeften en wensen samen met leerling en ouders/verzorgers in kaart te brengen en de individuele begeleiding wordt hierop afgestemd. Het spreekt voor zich dat ik u regelmatig op de hoogte breng van de vorderingen en dat u altijd welkom bent om mee te kijken, te denken en te luisteren.

Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op.

De leerling

Natuurlijk is het ontzettend belangrijk dat de leerling ook zelf achter de begeleiding staat. Betrek hem/haar erbij en leg uit waarom u het noodzakelijk vindt om uw zoon of dochter naar Langens Leren te sturen.

Ben jij ook geïnteresseerd klik dan op de link voor de leerling en lees verder.