Waarom dan toch huiswerkbegeleiding of bijles

Allemaal gedachten die te maken hebben met het feit dat je er erg tegen opziet om bijles te nemen of met huiswerkbegeleiding te beginnen. Ik kan me deze angst en het dubbele gevoel best voorstellen. Als je eerlijk bent, weet je dat het nodig is. Je resultaten blijven achter en je komt er alleen niet meer uit. Het lijkt wel alsof je verdrinkt in alles wat er op je afkomt. Je bent natuurlijk niet dommer dan andere leerlingen, maar je hebt (tijdelijk) behoefte aan extra ondersteuning bij het maken en organiseren van je huiswerk. Al lijkt het zwaar om een aantal keren per week je huiswerk onder mijn begeleiding te maken, het levert je uiteindelijk toch veel op. Geen ouders die continu achter je broek aanzitten, eindelijk weer eens cijfers boven de zes, als je thuis komt dan geen schoolse zaken meer, maar lekker tijd voor andere, leuke dingen.
Toch blijft het feit dat je er als een berg tegen opziet. Gelukkig kan ik je - vanuit mijn ervaring - vertellen dat leerlingen als ze eenmaal de stap hebben gezet bijna altijd opgelucht en blij zijn.

Bij Langens Leren gaan we er samen voor. Jij staat achter de begeleiding en ik zet me voor 100% in om je op alle fronten te ondersteunen en te helpen en geloof me langzaamaan zullen je resultaten verbeteren, je zelfvertrouwen groeit en leren wordt misschien weer leuk.

Nu denk je vast. Ze kan makkelijk praten. Ik moet het allemaal nog zien. Gelijk heb je en daarom mijn advies neem de stap, kom naar Langens Leren en ervaar zelf hoe het werkt en of je er iets aan hebt. Je bent welkom!